Klunijev prijatelj Rende Gerber otkrio kako izgledaju blizanci

Autor:

27.06.2017 13:30

Foto:

Foto:



Početkom juna najslavniji holivudski par Džordž i Amal Kluni dobili su blizance, sina i ćerku. Nakon brojnih šala na temu imena beba, od kojih su opticaju bila i ona po omiljnoj glumčevoj tekili "Casamigos",  roditelji su odlučili da sina nazovu Aleksandar, a ćerku Ela.

Džordž Kluni: Očevi teže podnose porođaj od majki

A post shared by Rande Gerber (@randegerber) on May 1, 2017 at 10:06am PDT

Nakon roditelja, među prvima koji su im čestitali na prinovama su Klunijev dobar prijatelj i poslovni partner Rende Gerber sa suprugom, supermodelom Sindi Kraford. Pored toga što posluju zajedno, par Kraford-Gerber i Džordž i Amal su zaista bliski prijatelji, te nije čudo da su ih ubrzo po rođenju beba posetili u njihovom domu u Londonu.


Kako je Gerber ispričao za "Entertainment Tonight", on i Sindi su među prvima videli bliznace, koji su naprosto čarobni!

- On je zaista srećan. Život koji sada vode on i Amal i dolazak beba istinski ga ispunjava - otkrio je Rende i dodao - Video sam bebe. Sindi i ja smo ih otišli  London i neko vreme proveli kod njih u gostima. Bebe su savršen miks Džordža i Amal. Zaista su preslatki!


Rende je pohvalio i Amal za koju kaže da se odlično snalazi u ulozi majke.

- Ona je neverovatna. Prosto joj to ide prirodno. I prelepo izgleda. Sjajno im je!

Predmet zavisti u Holivudu: Sindi Kraford i Rende Gerber proslavili 19 godina ljubavi

Gerber je otkrio i da on i Sindi planiraju zajednički odmor sa Klunijevima.

- Naša deca će biti savršeni bebisiteri njihovim blizancima - otkrio je uspešni biznismen koji sa jednom od najlepšh žena na svetu ima dvoje dece - sina Preslija (18) i ćerku Kaju (15).

 

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading