Dejan Cukić: Emotivno sećanje na ljubav koja traje tri decenije (foto)

Autor:

29.06.2017 12:32

Foto:

Foto:



Dejan Cukić, jedan od najboljih muških vokala na domaćoj javnoj sceni, danas slavi 29 godina braka sa Milicom, ženom koja je inspirisala neke od njegovih najlepših balada. Gotovo da nema ženske osobe koju nisu ganuli stihove pesme "Mokre ulice" koju je Cukić napisao u saradnji sa Branimirom Džonijem Štulićem, a koja govori o ljubavi koju oseća prema svojoj supruzi.

"Prolazim niz beogradske mokre ulice

u mislima ja nosim tvoje poljupce
i sanjam bez kabanice
a sve niz mokre ulice"

A kako je Milica odreagovala na ove stihove, čuvena Milica je otkrila u jednom intervjuu.

- Dejan je u to vreme snimao album i obično se na prstima uvlačio u stan u ranim jutarnjim časovima. Te noći, kada mu je banuo Džoni Štulić i sasvim promenio njegov tekst postavivši pitanje “Kako ti se zove žena?”, Dejan je uleteo u krevet sa gitarom i probudio me rečima: Dobila si pesmu! - ispričala je gospođa Cukić.

Danas ovaj par za mnoge predstavlja simbol istinske ljubavi, i uliva nadu da veze i brakovi, uprkos vremenu i izazovima mogu da traju. Dejan i Milica imaju dvoje dece - sina Aleksu i ćerku Anu.

Dejan Cukić: Zašto iz inata ne pevam pod tušem

Emotivnom porukom i kolažom fotografija na društvenim mrežama, pevač je obeležio ovaj poseban dan za njega i njegovu muzu.

- Milici i meni danas je 29. godišnjica braka. Lep broj, slaže se uz datum, ali nema vremena za proslavu jer odoh u Zaječar... Tu su uspomene... 29 godina, a i nešto pre toga... - napisao je Cukić.

Usledile su brojne čestitke od prijatelja i fanova, uz želju da traju još najmanje toliko, a mi im se u tome pridružujemo!

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading