Venčanje godine: Lionel Mesi stao na ludi kamen (foto/video)

Autor:

01.07.2017 10:08

Foto:

Foto:



Lionel Mesi stao je na ludi kamen!

Fudbalska zvezda oženio je dugogodišnju devojku, manekenku Antonelu Rokuzo u argentinskom gradu Rosariju gde je i rođen. Mesi i Antonela znaju se od detinjstva, a imaju i dva sina Tijaga i Matea.

Ceremonija je održana u luksuznom hotelu, a među 260 zvanica bili su i Mesijevi saigrači iz fudbalskog kluba Barselona Luis Suarez, Nejmar i Žerar Pike sa suprugom Šakirom. Deo gostiju, kako prenose strani mediji, doleteo je u Rosario privatnim avionom.

Argentinski list Clarín piše da Mesi nije poznao nijednog svog nedavnog trenera, uključujući Pep Guardiola, koji je sada u Mančester Sitiju. Na spisku zvanica nije se našao ni Dijego Maradona, fudbalska legenda iz Argentine.

"Venčanje godine", kako navodi argenstinski list, je pratilo oko 150 novinara koji su dobili akreditacije za ulazak u posebnu prostoriju za novinare, ali nisu mogli da prisustvuju ceremoniji. Fudbaler je gostima zabranio da donose koverte i poručio im je da ako žele, novac mogu da uplate u humanitarne svrhe, a svaki gost dobio je poseban ekskluzivni poklon.

Mesi je upoznao Antonelu kada je imao pet godina. Ona je rođaka njegovog najboljeg prijatelja Lucasa Scaglia koji je takođe profesionalni fudbaler. Ponudu da igra u Barseloni prihvatio je kada je imao 13 godina pod uslovom da mu, zbog nedostatka hormona rasta, plaćaju lečenje.

Proslavlavljeni fudbaler i manekenka trenutno živi u Barseloni. Antonela i Lionel počeli su da se zabavljaju 2008. godine, i imaju dvoje dece, petogodišnjeg Tijaga i godinu dana starog Matea.

Komentari. (0)

Loading