Ljubav ne zna za godine: Kventin Tarantino prvi put staje pred oltar sa dve decenije mlađom pevačicom

Autor:

02.07.2017 15:53

Foto:

Foto:



Čuveni neženja i slavni reditelj Kventin Tarantino mogao bi uskoro da stane na ludi kamen!

Naime, pedesetčetvorogodišnji reditelj nedavno je zaprosio 21 godinu mlađu izraelsku pevačicu Danijelu Pik, a vest o veridbi koju su preneli brojni izraelski mediji objavljena je na Tarantinovom Fejsbuku.

-Istina je. Veoma smo srećni i uzbuđeni - izjavila je Tarantinova devojka izraelskim medijima na glasine o veridbi.

Prema medijskim napisima, Tarantino je zaprosio pevačicu u Los Anđelesu, a kako se saznaje Danijela je kćerka poznatog izraelskog muzičara Svike Picka.

Tarantino i Danijela prvi put su se sreli još 2006. godine kada su brzo okončali kratku romansu. Tri godine kasnije reditelj je u jednom intervjuu priznao da je upoznao osobu sa kojom vidi svoju budućnost, ali da je vezi došao kraj jer u tom trenutku još nije bio spreman da se veže. Tada je još bio u fazi kada je privatni život žrtvovao za karijeru.

Ekipa “Uličnih pasa” na okupu nakon 25 godina: Tarantino otkrio zbog koje scene je čak i Ves Krejven napustio projekciju

- Kada radim na filmu, ne radim ništa drugo. Nemam ženu, nemam dete, ništa mi ne stoji na putu. Može biti i smak sveta, nije me briga. To je moj život - govorio je donedavno.

Ljubavnu pauzu prekinuli su prošlog leta i od tada se ne odvajaju jedno od drugog. Po svemu sudeći Tarantino bi uskoro mogao da stane pred oltar, a reditelj "Petparačkih priča", "Kill Bill"-a, "Od sumraka do svitanja", "Ulični psi", "Đangova osveta" planira i profesionalnu penziju pošto dovrši još dva filma na kojima radi.

Komentari. (0)

Loading