Sreća u domu slavnog tenisera: Endi Marej postaje tata drugi put

Autor:

02.07.2017 17:09

Foto:

Foto:



Vimbldon još nije startovao, a šampion koji brani titulu Endi Marej već slavi, ali ne zbog takmičenja već zbog toga što sa suprugom Kim očekuje drugo dete.

Par koji već ima sedamnaestomesečnu kćerku Sofiju, obavestio je o svojoj neizmernoj sreći porodicu i prijatelje, a već su počele da kruže spekulacije da bi ovo moglo uticati na Marejev performans na terenu.

Svoju titulu na teniskom terenu u Vimbldonu Marej počinje da brani sutra, a britanski mediji pišu kako su njegova forma i fizička spremnost pod velikim znakom pitanja.

Džentlmen do kraja: kako je Nole čestitao Mareju na prvoj poziciji

Kada je Sofija rođena teniser je rekao da mu je porodica prioritet.

-Supruga i kćerka su mi važniji od teniskog meča. To je velika promena za nas dvoje, ali je prioritet - naglasio je tada.

Otkazao je dva egzibiciona meča koja su trebala biti održana u petak zbog povrede kuka, ali je u subotu vežbao tri sata nakon čega je rekao da se oseća dobro.

Ranije ovog meseca škotski teniser je rekao kako je propustio prve Sofijine korake i reči jer je bi na prekookeanskim turnirima, što mu je vrlo teško palo.

Supruga Endija Mareja jednim potezom naljutila planetu

Prošla godina mu je bila spektakularna u profesionalnom smislu jer je bio najmlađi teniser koji je osvojio Vimbldon i Olimpijadu drugi put.

Happy Olympic day from me and my friends??????#olympicday

A post shared by Andy Murray (@andymurray) on Jun 23, 2017 at 2:29pm PDT

Sutra se takmiči protiv Rusa Aleksandera Bublika koji je na 134. mestu rang liste.

Komentari. (0)

Loading