Neumesan komentar Džona Mekinroa na račun Novaka i Jelene Đoković

Autor:

05.07.2017 19:24

Foto:

Foto:



Džon Mekinro neumesno je uporedio Novaka Đokovića i Tajgera Vudsa rekavši da se situacija u kojoj se nalazi Srbin slična kao kod legendarnog golfera.

Amerikanac smatra da je razlog loše forme Novaka u prethodnih skoro godinu dana privatan i mentalan, a ne fizička sprema i godine. Mekinro tvrdi da Đoković ima porodičnih problema i da ga to dosta ometa na terenu.

Објава коју дели Fab four Tennis (@tennis_lyf) дана 30. Јун 2017. у 10:11 PDT

- Ukoliko ste rastrojeni, niste više isti igrač. Osoba koja mi odmah pada na pamet nije teniser, nego je ustvari golfer - Tajger Vuds - rekao je Mekinro.

Објава коју дели Tiger Woods (@tigerwoods) дана 5. Авг 2013. у 7:11 PDT


Legenda svetskog tenisa ove godine stručni je komentator na BBC, a Vimbldon je u karijeri osvajao tri puta 1981, 1983. i 1984. godine.

- Kada je Vuds imao problema sa ženom, potpuno je bio ometen, igrao je loše i nikada više nije bio približno dobar igrač kao pre - naveo je Amerikanac, a potom i dodao.

Објава коју дели Novak Djokovic (@djokernole) дана 25. Апр 2017. у 2:00 PDT


- I sada krećemo da se pitamo, čekaj sekund, da li postoji mogućnost da se to dešava i sa Đokovićem? Mislim da Novakova forma nije zbog loše fizičke pripremljenosti, već je ona više mentalna stvar - završio je Džon.

Podsećamo, Vuds je varao ženu, bivao uhapšen i imao problema sa narkoticima, tako da ovo poređenje Mekinroa i nije baš na mestu.

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading