Holivude, spremi se! Stižu Jelisaveta i Miloš Teodosić! (foto)

Autor:

11.07.2017 11:31

Foto:

Foto:



Poslednjih dana se dosta nagađalo koji NBA tim će odabrati naš najbolji košarkaš Miloš Teodosić i, konačno, odluka je pala!

Holivud bi Jelisaveti odgovarao: Da li će Los Anđeles biti novi dom bračnog para Teodosić?


Bivši igrač moskovskog CSKA koji se pre dve nedelje oženio jednom od najatraktivnijih glumica mlađe generacije Jelisavetom Orašanin, odlučio je da karijeru nastavi u Los Anđelesu.


Između nekoliko dobrih ponuda, Teodosić je odabrao L.A. Kliperse, a svoju odluku i fotku potpisivanja ugovora, objavio je na svom instagram profilu.


- Pre svega, hvala svim navijačima na interesovanju, posebno mojoj Srbiji. Kao što sam i želeo, napravio sam korak u karijeri ka NBA ligi. Postigao sam dogovor sa LA Klipersima, iako je bilo još nekoliko zainteresovanih klubova. Izabrao sam Kliperse jer mislim da je to najbolje za mene. Sada mi predstoji Evropsko prvenstvo sa Srbijom, a onda i dokazivanje u najjačoj ligi na svetu. Radujem se tome, volim izazove. Puno pozdrava svima i još jednom hvala na podršci! - napisao je Miloš u komentaru uz fotku.

Iako košarkaš u poruci kaže da je odlazak u Kliperse "najbolji za njega", verujemo da je i njegova supruga imala udela u odlučivanju.

Blizina Holivuda će svakako koristiti i Jelisaveti. Brojne njene kolege su se otisnule u američku prestonicu filma kako bi napravile karijere, a ne sumnjamo da će i Jelisaveta imati uspeha.

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading