Novi nivo siromaštva: Šta to Čarli Šin prodaje da bi preživeo?

Autor:

13.07.2017 22:00

Foto:

Foto:



Nekada najplaćeniji glumac Holivuda, Čarli Šin (51), pao je na najniže grane. Nakon što je proćerdao čitavo bogatstvo na drogu, prostitutke i lagodan život, a procenjuje se da je bio “težak” oko 125 miliona dolara, kontroverzni glumac poseže za očajničkim merama da se izvuče iz krize.

Čarli Šin o presudnom trenutku u životu: Poželeo sam da se ubijem

A post shared by Charlie Sheen (@charliesheen) on May 11, 2017 at 1:42pm PDT


“Nevaljali dečko”, kako su ga u štampi najčešće zvali, u prošlosti je redovno punio stranice žute štampe svojim ispadima u javnosti. Hapšenja zbog prostitucije, droge, tuča… bili su sastavni deo njegovog života. Međutim, i pored raskalašnog života, dugo je uspevao da održi karijeru. Ali i tome je došao kraj.

A post shared by Charlie Sheen (@charliesheen) on Aug 24, 2016 at 4:18pm PDT


Šin, koji je svojevremeno zarađivao 1,8 miliona dolara po epizodi serije “Dva i po muškarca”, ostao je bez prebijene pare. Da stvari budu još gore, glumac je obeleodanio i da je zaražen HIV virusom.

– Istog trenutka sam poželeo da sebi pucam u glavu – opisao je Šin trenutrak kada su mu lekari rekli da je zaražen HIV-om. – Ali, moja mama je bila sa mnom, a nisam želeo da to uradim pred njom ili da joj priredim da me pronađe mrtvog.

Trenutno je na eksperimentalnoj terapiji, a to sve naravno košta... Šin je ipak pronašao rešenje za svoje finansijske probleme, pa je odlučio da unovči svoju slavu.

Jedan od njegovih sadašnjih izvora prihoda su i autogrami. Naime, Šin svojim fanovima potpisuje autograme za novac, a rasprodaje i suvenire iz svoje vredne bejzbol kolekcije...

A post shared by Charlie Sheen (@charliesheen) on Oct 20, 2016 at 2:37pm PDT


Iako su mu mnoge kolege javno pružile podršku u njegovoj brobri sa HIV visrusom i novonastalim siromaštvom, čini se da je za sada sev na rečima. Jedina osoba koja se zaista stara o njemu i pomaže mu, jeste njegova bivša supruga Deniz Ričards sa kojom ima dvoje dece.

Maja Gašić

Autor