Jovana i Željko Joksimović: Jedva čekamo da stignu bebe

Autor:

15.07.2017 14:05

Foto:

Foto:



Ljubavna priča Jovane i Željka Joksimovića traje gotovo deset godina. Njena kruna je sin Kosta, a za tri meseca porodični mozaik upotpuniće još dva dragulja. Sa trogodišnjim dečakom i dvadesetjednogodišnjom Minom, Željkovom ćerkom iz prvog braka, par uživa u iščekivanju blizanaca.

No filter...just love❤️❤️❤️ #istanbul #desnolevo ????

A post shared by Jovana Joksimovic (@jovanamac) on Jul 5, 2017 at 5:57am PDT

Voditeljka i popularni pevač radovali su se kada su saznali da će imati prinove, a sama činjenica da će istog dana dobiti dve bebe još više je ulepšala njihov harmonični život.

Željko Joksimović prvi put progovorio o Jovaninoj trudnoći

- To je bilo potpuno neočekivano, ali je izazvalo ogromnu radost. Bila sam na pregledu i lekar mi je rekao da nosim blizance. Prvo sam pomislila da se šali, a onda me je savladala takva sreća da to ne mogu rečima da prenesem. Jedva sam čekala da sa Željkom podelim vesti. Bojažljivo smo o tome pričali dok nismo bili sigurni da je sve u redu - rekla je Jovana za Hello.

We're coming ??? #storyparty2016

A post shared by Jovana Joksimovic (@jovanamac) on Oct 11, 2016 at 12:05pm PDT

A o tome koliko je ova trudnoća drugačija od prethodne i da li je uopšte moguće napraviti poređenje, lepa voditeljka kaže:

- Sve je drugačije, ipak sada nosim dve bebe. Malo mi je teže, sam početak je bio veoma komplikovan, ali sada je sve u najboljem redu i svi ih sa nestrpljenjem čekamo. Trudim se da vodim zdrav život, spavam, hranim se kvalitetno, smejem se i uživam sa Kostom i Željkom jer sada imamo više vremena za nas.

Citajuci portale u Bosni, naidjem na ovu fotku❤️❤️❤️❤️ #kosevo #sarajevo #zeljkojoksimovic

A post shared by Jovana Joksimovic (@jovanamac) on Aug 18, 2016 at 6:19am PDT

A ima li Jovana kao trudnica posebne prohteve, presrećni tata Željko odgovara:

Željko Joksimović: U svakoj mojoj pesmi oseća se ljubav prema Jovani

Jovana je pre svega divna osoba i supruga, pa onda i trudnica. Njen jedini prohtev je poneki sladoled od vanile i malo mora, da možemo da uživamo. Zato smo i odmor i i isplanirali nešto ranije, da bismo iskoristili poslednji trenutak, jer od avgusta nema putovanja. Samo mirovanje i čekanje beba.