Miloš Biković: Kako se Rusi uče srpskoj poeziji (foto)

Autor:

17.07.2017 20:34

Foto:

Foto:



Miloš Biković, naš glumac koji već neko vreme živi i radi u Moskvi, odlučio je da svoje ruske prijatelje i kolege malo bolje upozna sa srpskom književnošću.

Miloš Biković o životu u Rusiji: Posao kojim se bavim je čergarski, nemam privatni život, a nostalgija mi ne da mira

Na svom instagram profilu je postavio neobičnu fotografiju, ali nije glumčeva čudnovata poza to što je privuklo pažnju njegovih pratilaca.


U komentaru uz fotku je dodao da ima želju da svet malo bolje upozna sa srpskom literaturom, a potom i ispisao pesmu Branka Miljkovića "Pesma za moj 27. rođendan" i to na ruskom!


Budući da je praktično više u Rusiji nego u Srbiji, gde je i upoznao sadašnju devojku Aglaju Tarasovu, nije ni čudo što želi nekako da približi ta dva sveta.

Najatraktivniji par na crvenom tepihu: Miloš Biković i njegova devojka u centru pažnje filmskog festivala u Sočiju (foto)


- Rusija je zemlja koja najviše na planeti liči na Srbiju, gde može naš čovek da se oseća kao kod kuće, ali bez obzira na to postoji nostalgija. Nedostaju mi prijatelji i porodica. Posao kojim se bavim je takav, čergarski, traži da si stalno u pokretu – izjavio je svojevremeno Miloš.

Maja Gašić

Autor