Deset meseci nakon razvoda: Naomi Vots ima novu ljubav (foto)

Autor:

18.07.2017 21:18

Foto:

Foto:



Kad su u septembru prošle godine objavili da se nakon 11 godina brača razvode, glumački par Naomi Vots (48) i Liv Šrajber (49) rastužili su mnoge romantične duše.

Naomi Vots i Liv Šrajber – još jedan holivudski razvod

Iako je za javnost ova vest bila iznenađujuća, jer su delovali kao savršen par, odluku nisu doneli naprečac. Naomi i Liv, koji imaju dvoje dece, u zajedničkom saopštenju su izjavili da je “tako najbolje za porodicu”.

– U proteklih nekoliko meseci smo došli do zaključka da najbolji način da nastavimo dalje kao porodica, jeste da se mi raziđemo kao par. Sa velikom ljubavlju, poštovanjem i prijateljstvom u našim srcima se radujemo tome da zajedno odgajamo decu i da istražujemo ovu novu fazu naše veze. 

A post shared by Naomi Watts (@naomiwatts) on Apr 29, 2016 at 11:54pm PDT


Od tada je prošlo deset meseci, a čini se da je svako krenuo svojim putem. Naomi je bila dosta zauzeta, a jedna od uloga  je bila i u Netfliksovoj seriji "Gypsy" u kojoj igra sa zgodnim Bilom Kradapom (49).

Kako prenose "People" i "Page Six", glumci su se tokom snimanja poprilično zbližili, a anonimni izvori bliski atraktivnoj Autralijanki kažu da je ponovo zaljubljena.


Par je viđen u kafeu u Trajbeki, a prema rečima očevidaca izgledali su zaljubljeno i srećno, sve vreme se držeći za ruke i smejući se.

Naomi Vots o životu nakon očeve smrti: Majku i mene iz bede su izvukli dobri ljudi iz “Pink Flojda”


Da li se radi samo o glasinama ili su naomi i Bil zaista u vezi, saznaće se uskoro, jer ni jedno ni drugo za sada nisu demantovali niti potvrdili navode medija.

A post shared by @billycrudup_shots on Jul 17, 2017 at 8:25am PDT


Ipak, imajući u vidu Naomino mišljenje o važnosti zajedničkih interesa za jednu vezu, vrlo verovatno da ćemo uskori imati još jedan zvezdani par...

– Oboje smo vrlo zainteresovani za posao onog drugog. Pitamo jedno drugo za savet, ja verujem njegovoj proceni, a volela bih da mislim da je to obostrano - odgovorila je u jednom intervjuu Naomi na pitanje koja je tajna uspeha njenog braka sa Livom.

Maja Gašić

Autor