Bujna manekenka Ešli Grejem: Fotografije koje otkrivaju previše (foto)

Autor:

20.07.2017 12:21

Foto:

Foto:



Ešli Grejem, najtraženija "plus size" lepotica koja je pokorila modni svet svojim oblinama, ponosi se telom koje se nimalo ne uklapa u standarde modne industrije. Zgodna brineta, na veliku radost svojih obožavalaca, odbacila je sve krpice i pozirala pred objektivom.

Ešli Grejem otvoreno o uvredama zbog viška kilograma: Momci su se stideli da budu viđeni sa mnom

Ešli je za časopis "Love" snimila zavodljive fotografije na kojima pozira bez garderobe, nonšalantno prebacivši samo jaknu preko ramena.

Ashley Graham by @patrickdemarchelier for @thelovemagazine #lovedup

Објава коју дели Katie Eleanor Grand (@kegrand) дана 18. Јул 2017. у 7:04 PDT

- Hvala vam što promovišete nešto drukčije nego što možemo videti svaki dan. Zahvaljujući vama zavolela sam svoje telo - glasio je jedan od komentara.

Ovo nije prvi put da se manekenka fotografisala bez garderobe, jer smo već imali priliku da je vidimo i u francuskom izdanju časopisa "Elle", a pojaviće se i u letnjem izdanju magazina V.

Ova samouverena lepotica ponovila je kako se ponosi svojim strijama i celulitom.

#ellefr #nationalnudeday ?

Објава коју дели A S H L E Y G R A H A M (@theashleygraham) дана 14. Јул 2017. у 4:16 PDT

- Odvažna sam, lepa i briljantna - poručila je bujna Amerikanka, žestoka zagovornica pozitivnog stava prema različitim oblicima tela. Ešli često ističe kako želi da pomogne mladim devojkama da odbace komplekse vezane za svoj izgled.

Lepota je u različitosti: Plus-size model Ešli Grejem na reviji Majkla Korsa (foto)

- Ako mi, kao javne osobe, promovišemo pozitivan stav o telu, mlade devojke će možda to usvojiti i početi da žive normalno i slobodno - rekla je u jednom ranijem intervjuu.