Razočarao dame: Kris Not otkrio šta zapravo misli o Zverki

Autor:

25.07.2017 11:57

Foto:

Foto:



Muškarac koji je osvojio žene širom sveta, čuvena Zverka iz serije "Seks i grad", svakako je najomiljeniji fiktivni lik. Gotovo da nema žene koja bar u jednom trenutku svog života nije maštala o tome da sretne upravo takvog muškarca.

Zverka, Ejdan, Burger i ekipa: Kako danas izgledaju Kerine ljubavi (foto)

Ljubavna priča između njega i Keri Bredšo (Sara Džesika Parker) dobila je gotovo epski status. Svi bi želeli da im se baš takva romansa dogodi. Što je, ako malo bolje razmislimo, iznenađujuće, budući da je Keri poprilično propatila uz velikog zavodnika...

Upravo o tome je pričao i Kris Not, glumac koga je upravo uloga Zverke proslavila širom sveta. U nedavnom intervjuu za "Us Weekly", glumac je otkrio da zaista ne razume zašto su žene zaluđene likom koji je tumačio u seriji, a kasnije i u dva filmska nastavka "Seksa i grada".

- Prihvatam to, ali ne razumem. Mislim da gledaoci više prate tu seriju zbog mode. Ono što zapravo ne razumem je cela ta ideja Zverke - on zapravo nije muškarac koji će se skrasiti. Keri i on su bili savršeni partneri samo na papiru, neko vreme su uspevali zajedno, ali ona je imala i gomilu drugih muškaraca, a on je između ostalog bio oženjen - objasnio je 62-godišnji glumac.

Priznao je takođe da se premišljao da li da uopšte prihvati ulogu koja mu je kasnije promenila život. Kako je otkrio, imao je samo jedan uslov.

- Rekao sam samo da me ne pretvore u zgodnog muškarca koji je pri tom dosadan milioner. Želeo sam da budem duhovit - ispričao je Not.

I eto, ispostavilo se da je duhoviti bogataš baš ono što većina dama priželjkuje...

Kris Not je od 2012. godine u braku sa 28. godina mlađom glumicom Tarom Vilson.

 

Maja Gašić

Autor