Opušteno na plaži: Mirka i Rodžer Federer u izdanju koje retko imamo prilike da vidimo (foto)

Autor:

28.07.2017 12:55

Foto:

Foto:



Teniskog asa Rodžera Federera i njegovu suprugu Mirku retko kad imamo prilike da vidimo nasmejane. Zbog njegovog krutog ponašanja, ali i negativnih komentara koje je imao u početku na račun našeg Noleta, ne može se reći da je Švajcarac omiljen među srpskom publikom.

Rodžer Federer promenio frizuru: Damama se dopada, a šta kaže Mirka? (foto)

Nekako u istom tom negativnom košu se zadesila i njegova supruga Mirka, koju neretko porede s našom Jelenom. Naravno, sve pohvale idu Jeleni i njenom osmehu, dok gospođu Federer često opisuju kao mrguda.


Rivalitet između Đokovića i Federera je s godinama nestao, pa su danas u vrlo prijateljskim odnosima. I dok naš teniser trenutno prolazi kroz krizu, a zbog povrede lakta je napravio pauzu od tenisa do kraja godine, Rodžer doživljava uspon. Nalazi se na trećem mestu ATP liste iza Endija Mareja i Rafaela Nadala, a posle pobede na Vimbldonu otputovao je sa porodicom na Sardiniju da se odmori i napuni baterije za sledeći turnir.


Rodžera i Mirku retko viđamo u opuštenom izdanju, pa su fotke sa njihovog letovanja postale odmah hit na društvenim mrežama.


Švajcarac je pokazao svoju atletsku figuru, a ono što mnogi nisu znali jeste da poseduje i takozvani "ljubavni tepih".


Mirka i Rodžer su se na letovanju ponašali kao svaki drugi "običan" par, tbog čega su popbrali sve simpatije svetske javnosti. Mirka se starala da joj suprug ne pregori, te ga je mackala kremicama, a bilo je komentara i na račun njene linije... Ipak, ne treba zaboraviti da je ona majka četvoro dece, pa i koji kilogram viška i nije nešto zbog čega bi trebalo da je kritikuju...


I deca su očigledno uživala u vremenu s roditeljima koji su im posvetili punu pažnju...

Maja Gašić

Autor