Džulija Roberts: Otkriveno zašto je holivudska zvezda u poseti Beogradu (foto)

Autor:

31.07.2017 12:22

Foto:

Foto:



Beograd se preko noći pretvorio u Holivudsku stazu slavnih, jer ga ovih dana posećuju najveće svetske zvezde. Neke od najvećih filmskih diva današnjice - Džulija Roberts i Demi Mur su u našu prestonicu došle u tajnosti, bez zvaničnih protokola ili organizovanih prijema i obilazaka.

Dok je Demi Mur svoju privatnost i razlog dolaska uspela da sačuva od beogradskih foto-reportera i novinara, koji su juče dobro strateški postavljeni po celom gradu pokušavali da "ulove" holivudske zvezde, Džulija kao da se nije ni trudila to da učini.


U petak i subotu komotno se šetala centrom grada u društvu svog supruga, kamermana, secenariste i direktora fotografije Danijela Modera, njihove ćerke Hazel i sinova Fineja Voltera i Henrija Danijela.

A uprvo su Džulijin suprug razlog zbog koga je diva s porodicom došla u Beograd. On će biti direktor fotografije filma "Ibica", čije snimanje počinje za par dana u Beogradu, a potom se ekipa seli u Split. Romantična komedija u režiji Aleksa Ričanbaha, sa radnim nazivom "Zaljubljena u di-džeja", snima se za "Netfliks", a među producentima je i slavni glumac Vil Farel. U glavnoj ulozi je atraktivna Džilijan Džejkobs, čiji lik u filmu sa dve drugarice kreće na putovanje u potrazi sa slavnim di-džejem. Zanimljivo je da u kratkom opisu filma stoji da su drugarice u Barseloni i na Ibici, pa lokacije za snimanje ni malo ne čude - Beograd će "glumiti" Barselonu, a Split Ibicu, prenose "Novosti".

Slavna porodica Roberts - Moder u nedelju se nije pojavljivala u javnosti. Zaposleni u hotelu na Studentskom trgu dužni su da čuvaju privatnost svojih gostiju, a ipak, stizale su oprečne informacije iz hotela:

- Ona nije tu, rano jutros je otišla, ali ne mogu vam reći da li se odjavila ili nije - rekao je u nedelju jedan od zaposlenih u hotelu, dok je drugi tvrdio da je u svojoj sobi i da neće izlaziti.

Ostatak filmske ekipe nije odoleo da na društvenim mrežama ne objavi po neki status iz naše prestonice.

Hey! I like Belgrade!

A post shared by Alex Richanbach (@alexrichanbach) on Jul 30, 2017 at 3:41am PDT

Tako je na instagram nalogu reditelja Ričanbaha, koji se posle niza kratkih filmova upustio u snimanje filma "Ibica", osvanula fotografija iz jednog prestoničkog lokala, uz koju je napisao:

- Hej! Dopada mi se Beograd!

Maja Gašić

Autor