Patrik i Džilijan Dempsi: Pre dve godine su bili pred razvodom, a danas slave 18 godina braka (foto)

Autor:

01.08.2017 16:48

Foto:

Foto:



Da su neke ljubavi jednostavno suđene da se dese i da opstanu uprkos svim izazovima, potvrđuje i priča holivudskog glumca Patrika Dempsija, slavnog Mekdrimija iz "Uvoda u anatomiju" i njegove supruge Džilijan.

Glumac otkrio kako je uspeo da spase brak

Par je pre dve godine najavio da se razvodi nakon 15 godina braka, i dok su kao zvaničan razlog naveli “nepomirljive razlike”, što je uobičajena fraza kojom se zvezde koriste kada ne žele da svoj “prljav veš” iznose u javnosti, nezvanično se šuškalo o Patrikovoj aferi sa dalekom mlađom koleginicom. Navodno, Patrik je upravo zbog te afere i napustio seriju koja ga je proslavoila - "Uvod u anatomiju".

I taman kad je svet pomislio da će još jedan holivudski brak doživeti krah i potvrditi da glumci jednostavno nisu u stanju da dugo ostanu u monogamnim vezama, Patrik i Džilijan su se pomirili. Glumac, koji sa atraktivnom šminkerkom ima troje dece – ćerku Talulu i blizance Salivana i Darbi, otkrio je u intervjuu za magazin “People” kako je uspeo da spase brak.

– Morate da se posvetite braku. Morate da komunicirate, budete otvoreni i ne dozvolite sebi da se ulenjite. Ne smete da odustanete. I obavezno da imate dosta seksa!

Izgleda da se njegov recept pokazao kao delotvoran, jer par izgleda zaljubljeniji nego ikada. Dempsi, koji inače nije preterano aktivan na društvenim mrežama i najčešće postavlja fotografije sa svojih trka (pošto je pasionirani reli vozač), s vremena na vreme podeli i neke dirljive reči upućene svojoj voljenoj supruzi...

Danas par slavi 18 godina braka, skoro dve decenije ljubavi koja je pobedila sve izazove.

- Srećna 18. godišnjica braka. U dobu i zlu... Voli te tvoja ženica - napisala je gospođa Dempsi u komentaru uz zajedničku fotografiju sa letovanja, nakon čega su usledile hiljade i hiljade čestitki od strane fanova, uz želju da još dugo ostanu u ljubavi...

 

Maja Gašić

Autor