Džejms Franko o zavisnosti i depresiji: Imao sam novac, karijeru i slavu, a zapravo sam bio usamljen i nesrećan čovek

Autor:

02.08.2017 09:46

Foto:

Foto:



Holivudski glumac Džejms Franko jedan je od najplaćenijih svetskih glumaca, oprobao se i kao muzičar, vole ga kritičari i publika, ali kada se ugase svetla pozornice, život ovog Amerikanca sve je samo ne bajkovit.

Blamovi velikih zvezda koji su im umalo uništili karijeru (video)

Svoju mračnu stranu glumac je otkrio u intervjuu za časopis OUT - i progovorio o zavisnosti i depresiji, kao i terapiji bez koje, kaže, ne bi mogao normalno da funkcioniše.

?❤️

Објава коју дели James Franco (@officialjamesfranco) дана 18. Феб 2016. у 2:57 PST

- Gluma me u tinejdžerskim godinama spasila od potpune propasti. Kao klinac bio sam se 'navukao' na sve i svašta... Počeo sam da radim sa 17 godina, ali ni tu nisam imao meru... 'Izgoreo' sam od posla i postao depresivan. Dugo sam živeo u potpunoj izolaciji - ni sa kim se nisam družio, bio sam pravi vuk samotnjak. Tek sam s 27 godina shvatio da imam problem i da moram da potražim stručnu pomoć. Mnogima sa strane moj život se verovatno činio savršen jer sam imao sve što sam mogao poželeti - novac, karijeru i slavu - a zapravo sam bio usamljen i nesrećan čovek - rekao je 39-godišnji Franko.

HAPPY VDAY

Објава коју дели James Franco (@officialjamesfranco) дана 14. Феб 2016. у 10:04 PST

Američki glumac i redatelj dodao je kako se danas napokon oseća dobro, a časovi surfovanja i hip-hop radionica koju pohađa najbolja su mu moguća terapija.

James' new look ?

Објава коју дели James Franco (@officialjamesfranco) дана 11. Мар 2016. у 3:44 PST

- Ne pijem, više ne pušim ni travu... Nadam se da je najgore iza mene - tvrdi glumac, koji je kao tinejdžer često imao problema sa zakonom - zbog crtanja grafita, opijanja i preprodaje ukradenih parfema.