Kejsi Aflek: Nakon Oskara i optužbi za seksualno zlostavljanje, na red je došao razvod!

Autor:

02.08.2017 20:23

Foto:

Foto:



Još jedan holivudski brak će doživeti krah. Oskarovac Kejsi Aflek, mlađi brat zgodnog i problematičnog Bena Afleka u njegova supruga Samer Finiks će se nakon 11 godina braka razvesti.


Par koji se venčao 2006. i ima dva sina, već dve godine ne živi zajedno. U novembru 2015. su objavili da su se razišli, a sada će konačno i staviti tačku na brak.

Prema pisanju portala "People", Samer je zatražila razvod od Kejsija koji je poslednjih meseci u žiži javnosti zbog višestrukih optužbi za seksualno zlostavljanje.


Čini se da ove priče nisu mnogo uzdrmale njegovu suprugu, koja je zatražila zajedničko starateljstvo nad njihovim sinovima Indijanom i Atikom.

A post shared by Floriana Lima (@florianalima) on Aug 11, 2016 at 1:32pm PDT


A izgleda da ne smetaju i njegovoj sadašnjoj devojci - glumici Florijani Limi.

A post shared by Engin Erdoğdu (@sinema.tv) on Aug 2, 2017 at 9:00am PDT


Uprkos negodovanju američle i svetske javnosti, Aflek je u februaru dobio Oskara za ulogu u filmu "Manchester by the Sea".


I njegov poznatiji brat, Ben, nedavno se razveo od Dženifer Garner. A takođe ima dva Oskara, jednog dobio zajedno sa Metom Dejmonom za scenario "Dobrog Vila Hantinga", a drugog za režiju filma "Argo". Čini se da braća Aflek imaju više sreće na polju karijere, nego u privatnom životu...

Maja Gašić

Autor