Dugo su bile u svađi: Dženifer Lopez objavila fotku mame, jasno je na koga liči (foto)

Autor:

07.08.2017 13:12

Foto:

Foto:



Latino diva o čijoj lepoti i zanosnom telu se već više o decenije neprestano piše u štampi, nedavno je otkrila na koga je "povukla" dobar izled.

Heklano je u trendu: Dženifer Lopez u kupaćem koji i vi možete napraviti! (foto)

Muzička zvezda Dženifer Lopez (48) koja je poslednjih par meseci u velikoj ljubavi sa bivim bejzbol igračem Aleksom Rodrigezom, na instagramu je objavila fotografiju koja je izazvala lavinu pozitivnih komentara.

U zagrljaju sa mamom Gvadalupe, očigldno je da je lepotu nasledila od majke.

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on Aug 5, 2017 at 7:27pm PDT


Naravno, verni fanovi latino dive su samo nizali komplimente, a ono što se najviše pisalo jeste da je Džej Lo ista mama, a čak i da izgledaju kao sestre.

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on Jul 13, 2017 at 9:11am PDT


Ono što je manje poznato javnosti, jeste da je Dženifer dugo bila u svađi s mamom. Nakon što je odlučila da odustane od fakulteta i posveti se karijeri profesionalne plesačice, Gvadalupe je nije podržala. Sa 18 godina Lopezova iselila iz roditeljske kuće, a o tom periodu je pričala pre par godina za "W Magazine".

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on Jul 13, 2017 at 9:11am PDT


- Mama i ja smo se ozbiljno posvađale. Ja nisam želela da idem na fakultet, želela sam da se bavim plesom. Zbog toga neko duže vreme uopšte nismo razgovarale - otkrila je Džej Lo.

Maja Gašić

Autor