Bijonse uhvaćena na delu: Koje su to tajne aktivnosti popularne zvezde? (foto)

Autor:

09.08.2017 12:48

Foto:

Foto:



Američka r'n'b diva Bijonse i dalje je među najomiljenijim zvezdama u svojoj zemlji, ali mora se priznati da joj je popularnost prilično opala ove godine, odnosno od kada je počela da se pravi fama oko njene trudnoće, a potom i porođaja.

Prvo su fotke na kojima pozira kao trudna boginja izazvale gomilu negativnih komentara, pa su usledile priče o angažovanju neverovatnog obezbeđenja koje je trebalo da joj osigura bezbednost na putu do bolnice kad krene porođaj, pa misterija oko datuma rođenja blizanaca...

Kontroverzni predbračni ugovor: Bijonse za svako dete dobija ogromnu sumu!

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on May 19, 2017 at 5:12pm PDT

U očima mnogih, Bijonse se ponašala kao razmažena zvezda, pa su tako društvenim mrežama ubrzo počele da kruže komične fotografije, parodije na Bijonsine slike.

Nakon dosta spekulacija, konačno su i imena beba obelodanjena, pa smo tako saznali da su Džej Zi i njegova supruga dečaka nazvali Sir Karter, a devojčicu Rumi Karter. Naravno, ponosna majka je prva objavila fotke svojih beba, u sad već poznatom maniru "majke-boginje"...

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on Jul 13, 2017 at 10:10pm PDT


Ponosna majka: Bijonse objavila prvu fotografiju svojih blizanaca (foto)

Da li zbog sve češćih negativnih komentara ili se jednostavno zasitila objavljivanja fotki na društvenim mrežama, ali Bijonse se na neko vreme primirila. Očigledno je našla drugu zanimaciju, a paparaci su otkrili i koju.


Pop diva i njen suprug su uslikani kako u sitne sate odlaze u jednu teretanu u Los Anđelesu i to u pratnji Bijonsine najbolje prijateljice i bivše članice sastava "Destiny's Child" Keli Rouland.

Bijonse je odlučila da povrati formu i oslobodi se "bebi sala", a ima svesrdnu podršku supruga.

A post shared by Queen Yonce (@beygood09) on Aug 9, 2017 at 1:02am PDT


Namera im je očigledno bila da ove noćne aktivnosti ostanu tajna za javnost, pa su tako pokušali da se "zamaskiraju" kapuljačama navučenim preko pola lica...


Kako je portal "E!News" otkrio, Bijonse je rešena u nameri da dotera liniju i veoma vredno trenira, a omiljena aktivnost joj je vožnja bicikla!
Maja Gašić

Autor