Holivudska miljenica više nije najplaćenija glumica: Dženifer Lorens s trona je skinula ova glumica (foto)

Autor:

17.08.2017 10:54

Foto:

Foto:



Kada su u pitanju zarade holivudskih glumaca, poražavajuća je činjenica da su žene još uvek lošije plaćene od muškaraca, ali s druge strane one zarađuju sasvim dovoljno za vrlo luksuzan i lagodan život.

A holivudsku miljenicu Dženifer Lorens nakon pune dve godine s trona najplaćenije skinula je Ema Stoun, koja je ove godine dobila i Oskara za ulogu u filmskom hitu "La La Land".

Od juna 2016. do juna 2017. godine crvenokosa glumica je zaradila 26 miliona dolara, a tek joj je 28 godina. Na drugom mestu je Dženifer Aniston, sa zarađenih 25,5 miliona dolara u istom razdoblju, a zanimljivo je kako veći deo njene zarade još uvek dolazi od serije "Prijatelji", koja je i proslavila Anistonovu.

Vole ga žene, fudbalski navijači, ali i društvene mreže: Evo koliko Ronaldo zarađuje na Instagramu

Na trećem mestu nalazi se Dženifer Lorens s 24 miliona dolara, što je dvostruko manje od novca koji je zarađivala prošlih godina. Plavokosa glumica u poslednje vreme se povukla iz javnosti, ali uskoro stižu njena dva filma, triler "Red Sparrow" i horor "Mother", čiji je reditelj njen dečko, 48-godišnji Daren Aronofski sa kojim je u vezi od 2016. godine.

U Top 10 našle su se i Šarliz Teron, mlada britanska glumica Ema Votson, zbog uloge u hitu "Lepotica i zver" koji je zaradio vrtoglavih 1,26 milijardi dolara, Melisa Mekarti, Mila Kunis, Kejt Blanšet, Džulija Roberts i Emi Adams. Deset najplaćenijih glumica tako je ukupno zaradilo 172,5 miliona dolara, što je 16 odsto manje od prošlogodišnje zarade.