Ne žali para: Jusein Bolt na proslavu odlaska u penziju potrošio basnoslovnu sumu (foto/video)

Autor:

28.08.2017 22:00

Foto:

Foto:



Poznati atletičar Jusein Bolt proslavio je kraj svoje karijere na veoma luksuzan način. Sprinter je poveo ekipu na svoje omiljeno ostrvo Mikonos, a u klubu “Nammos“ je takođe oborio rekord – u visini računa.

A post shared by Usain St.Leo Bolt (@usainbolt) on Jun 28, 2017 at 3:03pm PDT

Kako piše grčki list “Proto thema“, atletičar čije se bogatstvo procenjuje na 30 miliona dolara stigao je na Mikonos gde je postavio još jedan rekord – račun je platio čak 88 hiljada evra!

- U sredu popodne u Namosu svuda su se nalazile flaše šampanjca, a Bolt je izveo poslednju i najteatralniju predstavu - piše list dodajući da je najveći šok bio račun na kraju večeri.

A post shared by Usain St.Leo Bolt (@usainbolt) on Aug 21, 2017 at 5:15am PDT


Bolt i društvo su jeli i pili samo najfinije stvari, a najjeftinija flaša šampanjca u tom lokalu je 120 evra i služi se u zaštićenoj kutiji koja se otvara pred gostima. Jedan poznati grčki DJ puštao je muziku i pozvao je Bolta da zapeva ne sluteći da će atletičar odrepovati celu pesmu.

A post shared by Usain St.Leo Bolt (@usainbolt) on Aug 22, 2017 at 4:39pm PDT


Za samo prvih sat vremena sa svoja tri pijatelja tri flaše Dom Perinjona Rose iz 2002. godine, čija je ukupna vrednost 75 hiljada evra, a onda su naručili po još jednu flašicu koja košta po 1.100 evra! Zapravo, ostatak vremena Bolt je pokušavao da se otrezni, a sa ekipom je poslednji napustio lokal. Jusein je tada izvadio crnu American Express karticu sa koje je skinuto 88.362 evra, prenosi list koji poseduje i fotografiju, do sada neviđenog, računa u ovom lokalu.

A post shared by Usain St.Leo Bolt (@usainbolt) on Aug 19, 2017 at 10:57am PDT

Maja Gašić

Autor