Jelena i Novak: Tara je već osvojila porodicu Đoković

Autor:

06.09.2017 19:25

Foto:

Foto:



Najbolji srpski teniser Novak Đoković i njegova supruga Jelena pre četiri dana postali su roditelji devojčice Tare, a ponosni tata nije mogao da dočeka da njegova mezimica dođe na svet.

Čestitamo! Jelena i Novak Đoković dobili kćerku

Jelena se porodila u Monte Karlu u kompleksu “Grejs Keli“, gde je na svet donela i trogodišnjeg sina Stefana, a mama i beba se osećaju dobro.

Tata Novak nije se odvajao od Jelene, a kada je prvi put ugledao ćerkicu zaplakao je od sreće.

Sve je spremno za dolazak Tare i Jelene kući: Presrećni tata Novak priprema iznenađenje za svoju mezimicu

Budući da je Tara prva devojčica posle četiri generacije dečaka u porodici Đoković, Novakovi roditelji Srđan i Dijana, kao i braća Marko i Đorđe nisu krili oduševljenje što je u njihovu kuću napokon stigla mala princeza.

Potrudili su se da sve bude spremno kada Jelena i Tara stignu kući, a tata Novak je pažljivo opremio sobu za bebu.

Kako navode izvori bliski porodici Đoković, za ćerkicu su specijalno opremili veliku sobu u kojoj se trenutno nalaze roze krevet i igračke za bebu.

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole) on May 17, 2017 at 2:23pm PDT

Sve je opremljeno tako da se Tara oseća kao princeza, a roze soba najviše se svidela baki Dijani, koja je navijala da upravo najveća soba u domu Đokovića pripadne malenoj Tari.

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole) on Mar 26, 2017 at 7:47am PDT

Omiljeni srpski par danima prima čestitke povodom rođenja drugog deteta, a prvi se na društvenim mrežama oglasio bivši Novakov trener, proslavljeni nemački teniser Boris Beker. Nije izostala i ona od Jeleninih fanova koji su bili vrlo originalni.

Oni su na jednom od fan profila koji broji više od 27 hiljada pratilaca objavili fotografiju kojom su uputili najlepše želje ponosnim roditeljima i malenoj Tari.