Dirljiva poruka Novaka Đokovića svojoj mezimici: Jelena i Tara su moja dva anđela, a život je divan

Autor:

10.09.2017 09:00

Foto:

Foto:



Novak i Jelena Đoković nedavno su postali po drugi put roditelji, a naš najbolji teniser presrećan je što je dobio ćerkicu Taru. Veliku sreću koju je u dom Đokovića unela malena Tara Novak je podelio sa svojim prijateljima i fanovima na društvenim mrežama na kojoj se vide njegove šake, kao i ruke supruge Jelene, sina Stefana i ćerke Tare.

Jelena i Novak: Tara je već osvojila porodicu Đoković

Koliko je ćerkica usrećila Đokoviće svedoči i tekst koji je Novak napisao ispod slike:

- Sa velikom radošću i ponosom želim da podelim sa vama da smo doveli našu malu Taru kući kod svog brata Stefana. Jelena i ja smo svaki trenutak njenog dolaska na svet proživeli zajedno i, kao muškarac, moram da izrazim veliko divljenje i zahvalnost svakoj ženi. Koliko bola i nesebičnog davanja žene prođu da bi stvorile, donele na svet i odgajile ta mala božanstvena bića. Kakav blagoslov.

Nole je svima zahvalio na porukama i čestitkama, koje su prethodnih dana pristizale iz celog sveta.

- Jelena i Tara su moja dva anđela, a Stefan je ponosni stariji brat koji želi da učestvuje u Tarinim rutinama. Život je divan - rekao je Novak.

Jelena Đoković se porodila 2. septembra i donela na svet devojčicu Taru. Srpski teniser i njegova supruga su prvo dete, sina Stefana, dobili 21. oktobra 2014. godine