I zvanično je kraj: Razveli se Skarlet Johanson i Romen Dorijak

Autor:

14.09.2017 12:54

Foto:

Foto:



Nakon višemesečnog iščekivanja i službeno je gotovo. Glumica Skarlet Johanson i marketinškog stručnjaka Romen Dorijak razveli su se posle dve godine braka. Nepomirljive razlike i kod ovog slavnog odigrale su glavnu ulogu, a nakon svega ipak su napisali službenu izjavu, koju je objavio US Weekly.

-Ostajemo bliski prijatelji i roditelji, a starateljstvo nad našom kćeri zajedno ćemo deliti kako bi odrastala u najboljim mogućim uslovima, okružena ljubavlju - stoji u zajedničkoj izjavi holivudske glumice i novinara.

Skarlet Johanson: Flert koji je prerastao u strastvenu romansu

32-godišnja glumica i tri godine stariji francuski novinar ovi su završili brakorazvodnu parnicu, za koju se nakon što su objavili da se razvode, činilo da neće proći mirno, naročito pošto je Dorijak tražio starateljstvo nad njihovom kćerkom.

- Skarlet je inicirala razvod jer je shvatila da nemaju baš previše toga zajedničkog - otkrio je izvor za US Weekly, nakon što je glumica u martu ove godine podnela papire za razvod.

I Dorijak je nedavno otkrio razlog razlaza sa slavnom glumicom:

– Nijedan otac ne želi da bude “zamenska bebisiterka” svom detetu, i da po potrebi “pokriva” drugog roditelja.

Par se prvi put pojavio zajedno u javnosti u novembru 2012. godine, nakon što su se upoznali u Parizu. Njihovo venčanje bilo je intimno i daleko od očiju javnosti na imanju u Rock Creeku u Montani 2014. godine, a iste godine dobili su i kćerkicu Rouz Doroti.

Pre ovog braka, Skarlet je bila u braku sa Rajanom Rejnoldsom, koji je trajao tri godine.