Venčanje po meri mladenaca: Nataša jednim detaljem nagovestila kako će izgledati najsrećniji dan u njenom životu (foto)

Autor:

24.09.2017 12:03

Foto:

Foto:



Pripreme za venčanje o kojem se ovih dana najviše piše u domaćim medijima privode se kraju. Najpopularnija  i jedna od najlepših srpskih pevačica Nataša Bekvalac i njen izabranik, biznismen Luka Lazukić sutra će izgovoriti sudbonosno "da" na intimnoj ceremoniji na Ibici.


Nataša Bekvalac: Pripreme za venčanje na Ibici (foto)

Par je odlučio da izgovori zavete na mestu gde su se prvi put upoznali pre pet godina, na prelepom španskom ostrvu, a proslavi će prisustvovati svega 20-ak prijatelja i članova porodice.


I dok željno iščekuju dolazak gostiju, Nataša i Luka nam svakodnevno putem društvenih mreža otkrivaju poneki detalj sa priprema za venčanje koje su organizovali po sopstvenom ukusu.


Želja mladenaca je očigledno da svadba bude ujedno romantična i opuštena, o čemu svedoči i ova fotografija "postavljenog stola", a uz koju je lepa Nata samo dodala: "Čekamo vas!"

- Svadba biti na otvorenom i to će biti najsrećniji dan u njenom životu – otkrili su prijatelji lepe Novosađanke.

Nataša Bekvalac: Zašto je ljubav sa Lukom bila suđena

Објава коју дели Nataša Bekvalac (@bekvalceva) дана 10. Јул 2017. у 11:46 PDT

Nataša je u četvrtom mesecu trudnoće. Pored ćerke Hane, koju je dobila u braku sa bivšim vaterpolistom Danilom Ikodinovićem, to će biti drugo dete "novosadske barbike", a kako je sama otkrila i ovog puta čeka devojčicu...

Maja Gašić

Autor