Osmeh je njen zaštitni znak: Džulija Roberts blista u kreaciji Viktorije Bekam

Autor:

02.10.2017 19:18

Foto:

Foto:



Džulija Roberts nedavno je podigla srpsku javnost na noge, kada je nenajavljeno doputovala u Beograd sa svojom porodicom, a domaći mediji utrkivali se ko će popularnoj "Zgodnoj ženi" ući u trag dok je obilazila prestoničke restorane, budući da Robertsova nije bila raspoložena za druženje sa sedmom silom, već je samo želela da uživa u srpskom kajmaku, rakiji i organskoj salati.

Džulija Roberts: Svi detalji posete holivudske zvezde Srbiji

Zvezda holivudskih blokbastera i oskarovka doputovala je u Beograd sa svojom decom: sinovima Fineusom Volterom i Henrijem Danijelom i ćerkom Hejzel kao i suprugom Danijelom Moderom, koji je u našoj prestonici bio angažovan kao direktor fotografije na snimanju filma “Zaljubljena u di-džeja”.

I tek pošto se slegla prašina oko njene posete Srbiji, lepa glumica ovih dana ponovno je u centru pažnje, zbog najave da će se, nakon dugogodišnje filmske karijere, naći na malim ekranima, i to u adaptaciji bestselera Marije Sempl "Today Will Be Different".

Објава коју дели Julia Roberts (@juliaroberrts) дана 27. Сеп 2017. у 12:13 PDT

Serija kuće HBO pratiće glavnu junakinju Eleonor koja se jednog jutra budi sa željom da postane bolja osoba, ali život joj to jednostavno ne dozvoljava.

Povodom svoje prve TV serije zvanično najlepša žena na svetu osvanula je na naslovnici britanskog "Harper's Bazaara", a lepa 49-godišnja glumica izgleda opušteno i srećno, uz njen prepoznatljiv široki osmeh.

Објава коју дели Julia Roberts (@juliaroberrts) дана 27. Сеп 2017. у 12:13 PDT

Laskava titula: Džulija Roberts proglašena najlepšom ženom na svetu za 2017!

Na fotografiji nosi raskošnu golubilje sivu haljinu brenda Kalita i sivi sako s potpisom Viktorije Bekam.