Nakon Hefnerove smrti oglasila se njegova supruga: Srce mi je slomljeno, bio je moja vodilja, moj heroj

Autor:

03.10.2017 18:24

Foto:

Foto:



Osnivač "Plejboja" Hju Hefner premino je prošle nedelje, a njegova udovica Kristal Haris sada se po prvi put oglasila u javnosti.

Објава коју дели Hugh Hefner (@hughhefner) дана 9. Јан 2015. у 8:22 PST

Nakon smrti medijskog magnata spekulisalo se u javnosti kako će njegova supruga ostati bez novca, da joj se nije isplatio brak iz interesa, ali Hefner je mislio na svoju mladu Kristal te joj je ostavio pet miliona dolara i kuću vrednu sedam miliona.

Posle raznih komentara, oglasila se i Kristal i ispričala kako se zaista sada oseća kada je posle pet godina braka postala udovica:

Udovica Hjua Hefnera dobija kuću i pet miliona dolara

- Hju je bio heroj Amerike, otvorio je svoju dušu i dom za celu naciju. Osećala sam koliko me voli, i ja njega mnogo volim. Sada imam osećaj kao da mi je srce slomljeno. Hju je promenio i sačuvao moj život, bio je moja vodilja. Neizmerno sam zahvalna zbog vremena koje sam mogla da provedem sa njim, da ga držim za ruku i uživam u njegovoj ljubavi. Učinio je da se osećam voljenom svakog dana, nikada na svetu neće postojati neko kao što je bio Hju - rekla je Kristal za magazin People.

Објава коју дели Hugh Hefner (@hughhefner) дана 9. Апр 2015. у 8:00 PDT

Hju Hefner: Od kreativnog genija do sinonima seksualnih sloboda i dekadencije

Hju i Kristal bili su u braku pet godina, iako su u početku imali manjih problema pa su čak i odložili venčanje, poslednjih godina delovali su zaista srećno.