Željko Joksimović o tome šta je presudilo da bliznakinje nazovu Srna i Ana

Autor:

11.10.2017 16:37

Foto:

Foto:



Poznato TV lice Jovana i jedan od najpopularnijih muzičara Željko Joksimović svoju tročlanu porodicu su tačno pre devet dana proširili za još dva mala člana.

Jovana se porodila carskim rezom u jednoj privatnoj klinici u Beogradu, a porođaju je kao i prilikom rođenja sina Koste, prisustvovao uzbuđeni tata Željko.

Stigle rode: Jovana i Željko Joksimović dobili bliznakinje!

Iako to nije njegov običaj, pevač se gotovo odmah pohvalio prijateljima i pratiocima na društvenim mrežama da je postao otac "dve male princeze".

Presrećni tata je rođenje ćerkica je proslavio u krugu rodbine i najbližih prijatelja u jednom prestoničkom restoranu u Beogradu, a "cepanje" majica je bilo neizbežno.

Cepanje majice, sve po običajima: Kako je Željko Joksimović proslavio rođenje Srne i Ane (foto)

Budući da je porođaj protekao u najboljem redu, Jovanu su otpustili iz bolnice nakon svega četiri dana, a osim  Željka, po nju i bliznakinje je došao i Kosta koji, prema tatinim rečima, od uzbuđenja nije spavao cele noći.

Joksimovići na okupu: Jovana i bliznakinje stigle kući (foto)

A ono čime je ovaj par, koji spada u jedne od najomiljenijih na domaćoj javnoj sceni, sve oduševio jeste odabir imena. Devojčice su nazvali Srna i Ana, a mnogi su im aplaudirali na tome što su se odlučili za tradicionalna imena, umesto trenutno vrlo popularnih stranih poput Rija, Tea, Tija, Leona, itd..

Kako su uopšte došli na ideju da ćerkice ovako nazovu, otkrio je Željko u kratkoj izjavi za magazin "Story":

- Ime Ana bilo je Jovanina želja iz detinjstva, pa smo od prvog trenutka znali da će se jedna od njih dve tako zvati. O drugom imenu smo dugo razmišljali, a Srna nam je nekako oboma prirasla srcu. Vežbali smo izgovor imena uz prezime i dobro paše - otkrio je presrećni tata.

Maja Gašić

Autor