Jelena Rozga nakon raskida veridbe: Pratila sam srce, ali sada slušam i razum

Autor:

18.10.2017 21:00

Foto:

Foto:



Vest o raskidu veridbe između pevačice  Jelene Rozge i muzičara Stjepana Hausera, u najmanju ruku mnoge je  iznenadila. Par koji su mnogi smatrali jednim od najsrećnijih na javnoj sceni, doneo je zajedničku odluku da “svako nastavi svojim putem”.

Kraj ljubavi: Jelena Rozga o raskidu veridbe sa Stjepanom Hauserom

Kako prenose hrvatski mediji, par koji je u vezi nešto više od dve godine poslednjih meseci je prolazio kroz težak period. U aprilu se šuškalo da su raskinuli, a sredinom septembra je pevačica izdala i zvanično saopštenje za javnost kojim je potvrdila raskid veridbe.

– Ovim putem želim obavestiti medije da smo Stjepan i ja odlučili da prekinemo našu vezu i krenemo svako svojim putem. Iza nas ostavljam lepe uspomene i okrećem se budućnosti i novim životnim radostima. Zahvaljujemo medijima na razumevanju što o ovoj temi više ne želimo da poričamo. To je naša zajednička odluka i molimo vas da je poštujete – stoji u saopštenju.

Prošlo je mesec dana od tada, a šta danas misli , da li je odluka bila ishitrena ili je spremna za nove početke, pevačica je otkrila u razgovoru za hrvatsko izdanje magazina "Story".

A post shared by HAUSER (@hausercello) on Aug 23, 2017 at 3:12am PDT

–Svaka greška, svaka pogrešna odluka, bila je životna škola iz koje sam učila. Pre sam bila tvrdoglavija, greške nisam priznavala, inatila se, ali to je bio proces učenja. Sve ono što danas jesam, postala sam zbog svojih pobeda i poraza. Danas greške priznajem, a uspehe ponosnije slavim. Pre sam bila ishitrenija, odlučivala sam na prvu, slušajući srce. Danas sam nekako odraslija, slušam instinkte, osluškujem svoje srce, ali slušam i što mi razum govori, svaka odluka koju u tom trenutku donesemo, čini nam se najboljom, ali vreme nam pokaže jesmo li zaista bili u pravu - bila je iskrena pevačica.

Maja Gašić

Autor