Najlepši prinčevski par: Karl Filip i Sofija zvezde humanitarne večeri u Stokholmu (foto)

Autor:

23.10.2017 21:23

Foto:

Foto:



Princ Karl Filip i princeza Sofija, pored princa Vilijama i Kejt Midlton, spadaju u najatraktivnije parove među članovima kraljevskih porodica u Evropi.

Švedska princeza Viktorija: Sve što niste znali o kumi Danice i Filipa Karađorđevića

Mlađi brat švedske prestolonaslednice Viktorije i njegova lepa supruga bili su apsolutne zvezde humanitarne večeri u Stokholmu. Oboje besprekorno elegantni u savršeno usklađenim odevnim kombinacijama, dostojanstveno su predstavili svoju kraljevski porodicu.


Ipak, najviše pažnje je izazvala princeza Sofija koja je sve oduševila prilično vitkom figurom svega mesec i po dana nakon porođaja!


Sofija je blistala u šik kombinaciji bež bluze na tufne i crne maksi suknje sa visokim strukom, koju potpisuje brend "Greta Stockholm".


Aksesoar je bio diskretan - zlatne karike i mala crna klač torbica.


Princ Karl Filip se odlučio za klasično crno odelo, belu košulju i crnu leptir-mašnu.


Pre nego što će se udati za sina švedske kraljice Silvije, Sofija Helkvist je bila manekenka i rijaliti zvezda. Bez obzira na to što ne potiče iz aristokratkse porodice, svojom lepotom i manirima je vrlo brzo osvojila švedsku javnost, a ovaj prinčevski par često nazivaju i najlepšim u Evropi!


Par je nedavno pokazao prve fotografije najmlađeg člana kraljevske porodice, malenog princa Gabrijela, koji je godinu i po mlađi od princa Aleksandera.

Maja Gašić

Autor