Polarna svetlost, haskiji i Deda Mraz: Bora se u Laponiji odmara pred beogradske koncerte (foto)

Autor:

01.11.2017 16:34

Foto:

Foto:



Dok se u Beogradu prvi koncert "Riblje Čorbe“ 15. 11. u Centru "Sava“ rasprodao u rekordnom roku a za drugi 20.11. na istom mestu vlada nezapamćeno interesovanje, Bora Đorđević otputovao je na sever Evrope gde u finskom delu Laponije puni baterije pred muzičke spektakle koje priprema.

Legendarni roker posetio je postojbinu Deda Mraza gde uprkos velikim hladnoćama uživa na pravim visinskim pripremama pre početka tonskih proba zakazanih za sledeću sedmicu.

Bora Đorđević: Kako sam najboljeg prijatelja “švercovao” kao ručni prtljag

Okružen netaknutom prirodom, frontmen kultne grupe obišao je granicu sa Rusijom, opustio se u vožnji saonicama koje vuku haskiji, posetio farmu za uzgoj ovih pasa ali i uživao u pogledu na jedinstveni prirodni fenomen – polarnu svetlost.

Bora Đorđević: “Čorbino” iskustvo s uraganom Irma

-Za posetu Laponiji odlučio sam se jer hoću da posetim i školskog druga Deda Mraza koji ovde živi pod imenom Santa Klaus, da mi pomogne u traganju za izgubljenim pamćenjem. No, Deda Mraz je pobegao negde, poslednje što sam saznao je da je otišao u Kinu tako da ostaje pitanje da li ćemo se sresti – rekao je legendarni roker i obećao da će po povratku publici prirediti koncerte za pamćenje.