Dženifer Lopez i Aleks Rodrigez: Provokativne fotke seksi para o kojima svi pričaju (foto)

Autor:

02.11.2017 19:30

Foto:

Foto:



Kažu da se prava ljubav ne može sakriti, a to se može najbolje videti na primeru pop dive Dženifer Lopez i njenog partnera, bivšeg bejzbol igrača Aleksa Rodrigeza.

Dženifer Lopez kao zaljubljena tinejdžerka: Najslađa poruka dečku (foto)

Otkako su svetu obeledanilu svoju vezu, društvene mreže su preplavljene fotografijama ovog para na kojima izgledaju zaljubljeniji nego ikada. Amerikanci su ih već proglasili najseksi parom, a čak su im smisli i nadimak "Džej-Rod".


Ovo smišljanje nadimka za popularan par od njihovih imena je u Americi postala svojevrsna tradicija, pa su tako već  postojali "Branđelina" (Bred Pit i Anđelina Džoli) i "Benifer" (Ben Aflek i Dženifer Garner).

Nedavno su se zanosna latino diva i zgodni sportista slikali za naslovnicu uglednog magazina "Vanity Fair", a o fotkama koje je napravio čuveni fotograf Mario Testino ceo svet priča...

Објава коју дели Loni Love (@comiclonilove) дана 31. Окт 2017. у 11:14 PDT


Na naslovnici Dženifer i Aleks izgledaju krajnje elegantno, a po mnogima fotografija izgleda kao plakat za film o Džejmsu Bondu.


Ostale fotografije koje prate članak su većinom svedene, njih dvoje u savršenim autfitima za svaku priliku...

Објава коју дели Jennifer Lopez ? (@jlosbaby) дана 2. Нов 2017. у 12:07 PDT


Međutim jedna je zapalila društvene mreže. U zagrljaju voljenog muškarca, latino diva je otkrila možda i previše...

Објава коју дели rrron (@realrrron) дана 2. Нов 2017. у 12:58 PDT


Zadignuta haljina i spuštene gaćice otkrivaju već čuvenu zadnjicu popularne pevačice, koja je dobila pregršt komplimenata na račun svoje figure...

Maja Gašić

Autor