Mišel Hunciker: Sekta je uništila moj brak sa Erosom

Autor:

03.11.2017 16:12

Foto:

Foto:



Manekenka Mišel Hunciker 15 godina je ćutala o razlozima razvoda od jednog od najpoznatijih italijanskih pevača Erosa Ramacotija, a sada je odlučila da otkrije zbog čega je nakon četiri godine njihov brak propao, piše Bild.

Kako je sama priznala, Eros je otkrio da je menekenka članica jedne opasne sekte i postavio joj je uslov - morala je da izabere između njega i sekte.

- U sekti su mi govorili da je moj muž loš za mene, a ja sam ga volela. Ipak, kada mi je Eros rekao da moram da biram, izabrala sam sektu - priznala je.

Dok je bila u braku s poznatim muziačrem sekta joj je zabranila da razgovara s mamom i čak četiri godine nisu imale kontakt.

Mišel Hunciker: Kad lepa voditeljka pravi selfi (foto)

- Prisilili su me da napustim manekensku agenciju i ubedili su me da moram da ih finansiram. U jednom trenutku ubedili su me da im dam sav svoj novac, i zapretili su mi da ako napustim sektu da će me ubiti - ispričala je lepa manekenka.

Hunciker i Ramazoti imaju 20-godišnju ćerku Auroru, a u drugom braku sa Tomasom Trusardijem, naslednikom modnog carstva Trussardi, manekenka ima dvoje dece.