Džordž Kluni: Nije više dasa koji osvaja devojke

Autor:

06.11.2017 19:22

Foto:

Foto:



Otkako je početkom juna njegova supruga Amal rodila blizance, novopečeni tata Džordž Kluni je zapostavio glumu. Poslednji put je publika imala prilike da ga gleda u filmu "Money Monster" 2016. godine, a kako sam kaže, sada ima druge prioritete.

 Džordž Kluni: Plačem više od blizanaca

U intervjuu za "The Sunday Times" ovaj 56-godišnjak je izjavio da ne mora da se vrati pred kamere jer mu "novac nije potreban".

- Vidite, već dugo glumim i, znate, imam 56 godina. Više nisam onaj tip koji na kraju filma osvaja devojku - rekao je holivudski superstar i dadao da više i ne treba da igra takve uloge.

Glumac kaže da ipak postoje uloge zbog kojih bi promenio mišljenje.

- Da mi neko ponudi ulogu kakvu je imao Pol Njumen u filmu "The Verdict", odmah bih prihvatio. Ali, nema puno takvih uloga. Glumom sam nekad plaćao kiriju, ali pošto sam prodao firmu za proizvodnju tekile za j..... milijardu dolara, novac mi ne treba! - kaže Kluni.

U junu je glumac potvrdio da je zajedno sa svijim poslovnim partnerima - Rendijem Gerberom (suprugom Sindi Kraford) i mogulom nekretnina Majkom Meldemanom prodao "Casamigos", kopmaniju za proizvodnju tekile za milijardu dolara.


- Imam para - nastavio je Džordž - tako da mogu da snimam samo filmove koje želim. Ukoliko pogledate unazad 15 godina, većina tih filmova ne bi bila ni snimljena da to nisam ja uradio. Niko nije želeo da snimi "Good Night, and Good Luck", "Michael Clayton" ili "Up in the Air", a ja sam se borio da se oni naprave.

Amal i Džordž Kluni: Tri godine savršene sreće koju su upotpunili Ela i Aleksander (foto/video)

Glumac je dodao i da, ukoliko nije uspevao da obezbedi novac za film koji je jarko želeo, nije prezao ni od čega. Sve je bio spreman da uradi, šaljivo dodajući da se navikao na snimanje reklama za kafu.

Maja Gašić

Autor