Nekada je bila pojam lepote i seksepila: Nove fotke Anđeline Džoli otkrivaju zabrinjavajuću istinu

Autor:

06.11.2017 22:20

Foto:

Foto:



Pre otprilike godinu dana svet je uzdrmala vest da se  jedan od najlepših parova među poznatima Anđelina Džoli i Bred Pit razvode.

I od tog trenutka tajne "Branđeline" su ogoljene, a javnost je videla gotovo sve –  od blaćenja u medijima, preko umešanosti policije i FBI, optužbi za fizičko zlostavljanje i preljubu, iznošenja prljavog veša i, na kraju izjava kajanja i nade da će “teška vremena” prebroditi kao porodica.

Anđelina Džoli: Bez suza pred decom

I mada je prvobitno holivudski lepotan okrivljen za razaranje braka (navodno brojne preljube su bile u pitanju), javnost je nekako stala na njegovu stranu. Anđelina je nazivana raznim pogrdinim imenima, kopalo se po njenoj "sumnjivoj" prošlosti, komentarisale njene "bolesne" navike u ishrani koje su dovele do toga da izgleda anoreksično.

Kada je u prvom intervjuu posle razvoda od Breda Pita glumica je otkrila da je zbog stresa obolela od Belove paralize i dobila visok krvni pritisak, javnost kao da je malo popustila. Pokazala je trunčicu saosećanja prema bolesnoj i ostavljenoj majci šestoro dece.

A najnovije fotografije nekada zanosne lepotice zapalile su društvene mreže. U kratkoj crnoj haljini glumica o kojoj su sanjali muškarci širom sveta otkrila je zabrinjavajuću istinu.

Објава коју дели Simren Lalani (@simrenlalani) дана 6. Нов 2017. у 10:57 PST


Da li je zbog viskog krvnog pritiska primorana na restriktivan režim ishrane ili je to njen izbor, ali Anđelina je na pragu neuhranjenosti. Komentari na društvenim mrežama su podeljeni. Dok neki izražavaju zabrinutost zbog ovog njenog stanja, ima i onih koji su mišljenja da se sama doprinela ovom stanju.

Maja Gašić

Autor