The Frajle objavile spot za baladu “Mrvice moja” (video)

Autor:

08.11.2017 14:24

Foto:

Foto:



Popularni ženski akustični kvartet, novosadske "The Frajle", objavile su video za pesmu “Mrvice moja” . Reč je o petom video sa aktuelnog albuma “Ljubav na dar” objavljenog u izdanju izdavačke kuće Lampshade Media.

Ljubav na dar: “Frajle” predstavile novi album u izdanju “Glorije” i “Coca Cole” (foto)

-Na novom albumu “Ljubav na dar” imamo dve balade. Jednu od njih smo ekranizovale, u pitanju je balada “Mrvice moja”. Priča o ljubavi onako životno, ogoljeno. O borbi za tu istu ljubav, bez oklevanja. Spot smo snimale u Mokrin House-u, vrlo inspirativnoj vojvođanskoj kući. Ekipa sa kojom smo radili, NN media, se potrudila da naše ideje sprovede u dela, te ćete tekst pesme pratiti kroz radnju spota na jedan originalan način - izjavile su The Frajle i najavile svoj predstojeći koncert:

-Radujemo se koncertu u Sava Centru 24.11. u 20h, gde ćemo premijerno izvesti pesme sa novog albuma, ali i neke obrade koje pripremamo specijalno za beogradsku publiku.

Ljubitelji i poštovaoci muzike sjajnih Novosađanki, ulaznice za koncert 24. novembra u Sava Centru mogu da kupe po ceni od 1600, 1800 i 2000 dinara na blagajnama Sava Centra kao i putem prodajne mreže Eventim.