Danska princeza Meri: Gatara mi je predvidela romansu sa Frederikom

Autor:

10.11.2017 11:20

Foto:

Foto:



Danska princeza Meri otkrila je u nedavnom intervjuu da joj je romansa sa princem Frederikom bila predksazana, a sve je to videla jedna gatara čitajući joj tarot.

Princeza Meri u situaciji od koje svaka žena strahuje (foto)

Supruga princa Frederika je ispričala da kako je gatara čitala tarot karte i predvidela da će upoznati člana kraljevske porodice. To se dogodilo kad joj je ovoj rođenoj Australijanki bilo 28 godina i kada je kao marketing stručnjak istraživala tržište na lokalnoj "buvljoj" pijaci.

Naišla je na gataru i odlučila da okuša sudbinu i vidi šta će joj budućnost donosi. Tarot karte su rekle svoje i žena joj je predskazala da će upoznati muškarca iz inostranstva, napustiti posao, preseliti se u Evropu i postati poznata.

- Kad sam sve to čula pomislila sam "OK, ovo je bilo zabavno i ništa više" - otkrila je 45-godišnja danska princeza za lokalni časopis "Kristeligt Dagblad".

Ubrzo zatim, tokom  Olimpijskih igara u Sidneju 2000, Meri je u jednom baru upoznala Frederika. Počeli su da ćaskaju, a princ nije odao svoj identitet već se predstavio samo kao Fred.

- Nisam znala da je sin danske kraljice. Pola sata kasnije, neko mi je prišao i rekao "Da li znaš ko su ovi ljudi?" - otkrila je Meri kako je protekao njen susret sa "sudbinom".


Par se venčao 14. maja 2004. u Kopenhagenu. Imaju četvoro dece - princa Kristijana (12), princezu Izabelu (10) i šestogodišnje blizance princa Vinsenta i princezu Džozefin.

Maja Gašić

Autor