Koliko se promenila? Nataša Bekvalac podelila fotku iz tinejdžerskih dana (foto)

Autor:

11.11.2017 13:11

Foto:

Foto:



Nataša Bekvalac (37), udata Lazukić, važi za jednu od najlepših domaćih pevačica, o čemu svedoči i nadimak koji je još davno dobila u medijima - "novosadska barbika".

Nataša Bekvalac: U muškom društvu se najslađe spava (foto)

Od kada je 2002. godine pesmom "Mali signali" skrenula pažnju javnosti na sebe, o Nati se neprestano piše u domaćoj štampi.

Објава коју дели Nataša Bekvalac (@bekvalceva) дана 27. Авг 2017. у 12:33 PDT


Publiku najviše zanima njen privatni život, pa su tako sve njene veze i brakovi detaljno analizirali. Bekvalčeva se u septembru udala za IT stručnjaka Luku Lazukića, a par bi s proleća naredne godine trebalo da dobije devojčicu.


Lepa Nataša se trudi da trudničke dane provodi mirno, u krugu najvoljenijih - supruga Luke, ćerke Hane iz prvog braka sa Danilom Ikodinovićem i porodice.

Danas se prisetila svoje prošlosti, vremena kada je maštala o muzičkoj karijeri. Na svom instagram profilu podelila je fotografiju kad joj je bilo 17 godina i odmah pobrala pregršt komplimenata.

Објава коју дели Nataša Bekvalac (@bekvalceva) дана 11. Нов 2017. у 12:56 PST


Jedina promena je nešto tamnija boja kose, a još onda se videlo da će ljupki devojčurak izrasti u prelepu ženu, mišljenja su većine njenih fanova.

Maja Gašić

Autor