Elton Džon u žalosti: Putuj bezbedno, mama, nedostajaćeš mi

Autor:

04.12.2017 17:06

Foto:

Foto:



Danas je britanska muzička legenda, ser Elton Džon (70), primio tužnu vest. Njegova majka Šila Ferbrader, sa kojom je nakon skoro decenije otuđenosti tek nedavno obnovio odnos, preminula je u 92. godini.

A post shared by Elton John (@eltonjohn) on Sep 19, 2017 at 12:57am PDT


Ovu tužnu vest muzičar je podelio sa prijateljima i pratiocima na društvenim mrežama.  Uz njihovu zajedničku fotografiju, Elton je napisao dirljivu posvetu:

A post shared by Elton John (@eltonjohn) on Dec 4, 2017 at 1:39am PST


- Sa velikim žaljenjem vas obaveštavam da je moja majka jutros preminula. Poslednji put smo se videli prošlog ponedeljka, u potpunom sam šoku. Bezbedno putuj, mama. Hvala ti za sve. Mnogo ćeš mi nedostajati. Voli te Elton.

O Džonovom odnosu sa majkom dosta se pisalo u britanskim medijima. Nakon skoro deset godina potpunog odsustva kontakta, odnos su obnovili na proleće ove godine, na Dan majki. Uzrok zahlađenja je bilo Šilino odbijanje  da prekine kontakt sa Eltonovim bivšim ljubavnicima Bobom Hejlijem i Džonom Ridom. U nekoliko navrata je izjavljivala da joj je, uprkos tome što više nisu u vezi sa njenim sinom, i dalje stalo do njih i da ih smatra svojom decom.

A post shared by Elton John (@eltonjohn) on May 14, 2017 at 8:11am PDT


Čini se da je pevač ipak odlučio da joj oprosti, pa su se tako na proleće i pomirili. Ovu vest je s radošću objavio na društvenim mrežama uz komentar "Tako mi je drago da smo ponovo zajedno".

Maja Gašić

Autor