Ukrale modni šou: Naomi Kembel u odabranom društvu prošetala crvenim tepihom (foto)

Autor:

05.12.2017 13:33

Foto:

Foto:



Svetski modni krem okupio se sinoć u Londonu na dodeli Britanskih modnih nagrada. Crvenim tepihom u Rojal Albert Holu prošetale su brojne poznate ličnosti, ali nezvaničnu titulu zvezde večeri odnela je Naomi Kembel koja se pojavila u zanimljivom društvu.

"Crna pantera" na glamuroznu ceremoniju došla je u pratnji svoje majke, 65-godišnje Valeri Moris, koja je blistala pored 47-godišnje naslednice, te su mnogi koji ne znaju u kakvim su odnosima, pomislili da su sestre.

Naomi Kembel: Evo šta čuvena manekenka misli o plastičnim operacijama

Sve oči bile su uprte u dve zanosne dame, a vitak stas i savršen stajling mame Valeri još jednom je potvrdio od koga je proslavljena manekenka nasledila dobre gene.

Naomi je nosila dugu crnu haljinu s donjim delom od tila ispod kojeg se nazirala metalik plisirana suknja, dok je njena mladolika mama za ovo veče odabrala elegantno strukirano odelo koje je upotpunila zmijskom ogrlicom oko vrata.

Valeri je Naomi rodila s 19 godina u vreme kada je sanjala o karijeri plesačice pa je u potrazi za boljim životom putovala svetom dok su se drugi brinuli o njenoj malenoj devojčici. Kasnije su se mama i Naomi zbližile, pa je Naomi često vodi sa sobom na glamurozne događaje.