Princ Hari i Megan Markl: Venčanje koje će prekršiti kraljevska pravila

Autor:

06.12.2017 16:08

Foto:

Foto:



Britanski princ Hari i američka glumica Megan Markl nedavno su potvrdili svoju veridbu, a venčanje koje je najavljeno za maj iduće godine s velikim nestrpljenjem iščekuje celokupna svetska javnost.

Kensingtonska palata potvrdila: Venčanje princa Harija i Megan Markl u maju

Za razliku od starijeg brata princa Vilijama i njegove supruge Kejt Midlton, koji su poštivali su tradiciju kraljevske porodice kad su se venčali, princ Hari i njegova verenica Megan Markl izgleda da su odlučili da prekrše neke običaje. Naime, kako piše britanski Telegraph, njihova svadbena torta, kao glavni sastojak koristiće banane koje se inače nikada ne stavljaju u svadbene torte kraljevske porodice.

Pravila kuhinje Kensingtonske palate nalažu da u torte članova kraljevske porodice ide suvo voće jer se komad te torte obično kasnije prodaje na aukcijama, a tako je bilo u slučaju torte princa Čarlsa i princeze Dajane. Očekuje se da će takvu sudbinu imati i torta princa Harija i američke glumice.

Sličnost sa verenicom princa Harija je minimalna: Kako je Megan izgledala sa 12 godina (video)

Ali, sudući da je banana omiljeno voće omiljenog britanskog princa i mora biti u torti, par će malo zaobići pravila kako bi na venčanju imali poslasticu od omiljenog prinčevog voća.