Fergi o mračnoj prošlosti: Prošla sam kroz pakao droge, psihoze i demencije

Autor:

07.12.2017 13:21

Foto:

Foto:



Pop pevačica Fergi bori se da prevaziđe negativne emocije nakon što se razvela od Džoša Duamela s kojim je bila u braku osam godina. U intervjuu za "Daily Mail" mama četvorogodišnjeg Aksela otkrila je koliko joj je teško i kako se izborila s zavisnošću od metamfetaminima.

Fergi nakon razvoda od Duamela: Džoša ću voleti zauvek

Објава коју дели Fergie (@fergie) дана 27. Окт 2017. у 11:16 PDT

-Bila sam na najnižoj tački, patila sam od psihoze i demencije, halucinirala sam na dnevnoj bazi. Trebalo je da prođe čitava godina, nakon što sam završila s uzimanjem droga, da hemikalije mom mozgu prestanu da nanose štetu i tada su prestale da mi se priviđaju stvari - otkrula je pevačica.

Објава коју дели Josh Duhamel (@joshduhamel) дана 21. Сеп 2015. у 10:57 PDT

Ispričala je kako joj se dešavalo da sedi u nekom zatvorenom prostoru gde su joj se priviđale pčele ili zec. U početku je, kaže ona, sve bilo zabavno, a onda su stvari izmakle kontroli.

Објава коју дели Fergie (@fergie) дана 8. Нов 2017. у 2:44 PST

Brzo prebolela razvod: Fergi u najizazovnijem izdanju (foto)

-Dan kada je prestalo sve to da me zabavlja je dan kada se probudila moja snaga, vera i nada u nešto bolje - objasnila je Fergi.

Објава коју дели Fergie (@fergie) дана 13. Окт 2017. у 4:49 PDT

Atraktivna pevačica sastava “Black Eyed Peas”, posle osam godina braka, razvela se nedavno od glumca Džoša Dumela koga je naša publika upoznala kao Denija Mekoja u seriji “Las Vegas”. Džoš i Stejsi En Ferguson, kako je pravo ime popularnoj pevačici, venčali su se 2009. godine a pre četiri godine su dobili svoje prvo i jedino dete – sina Aksela.

Fergi trenutno promoviše svoj prvi solo album "Double Dutchess".