Džeremi Miks i Kloi Grin: Najseksi zatvorenik na svetu vara bogatu naslednicu? (foto)

Autor:

09.12.2017 11:46

Foto:

Foto:



Veza američkog modela Džeremija Miksa (33), poznatijeg kao “najseksi zatvorenik na svetu” i bogate britanske naslednice Kloi Grin ponovo je u centru pažnje svetskih medija.

Džeremi Miks i Kloi Grin – zajedno u inat celom svetu: Vreli dani na Barbadosu (foto)


Kada je Džeremi zbog Kloi ostavio suprugu koja ga je čekala dok je bio u zatvoru, mišljenja javnosti su bila podeljena. Neki su stali na stranu ostavljene bivše supruge Melise, dok je bilo i onih koji su svim srcem podržali "pravu ljubav". Ipak najviše je bilo onih koji su smatrali da je prepredeni Miks sa Kloi  samo zbog njenog bogatstva. Naime, Grinova je ćerka milijardera Filipa Grina, vlasnika lanca modnih prodavnica “Topshop”. 


Za one koji nisu upoznati sa ovom ljubavnom sagom, Miks je dok je bio u braku počeo da se viđa sa bogatom naslednicom, a novopečeni par nije pokazivao ni najmanje zrnce kajanja što su u vanbračnoj vezi.

Ponižena Melisa je tada podnela papire za razvod braka, a u medijima nije štedela bivšeg i njegovu novu izabranicu.

Објава коју дели Melissa Meeks (@mmeeks14) дана 20. Авг 2017. у 11:15 PDT


- Znam da je za tango potrebno dvoje, ali ona je znala da je oženjen. Za mene je to neoprostivo. Ceo život mi se u trenutku raspao. Šta da kažem deci? Ona su nevine žrtve, kao i ja. Moje srce je slomljeno. Brak mi nije bio savršen, ali dok se ovo nije dogodilo, mislila sam da ga možemo spasiti – izjavila je ova majka troje dece, od kojih je najmlađeg sina dobila u braku s Džeremijem.


Od tada je prošlo nekoliko meseci, a novopečeni par se ludo provodio na žurkama i egzotičnim destinacijama širom sveta. Ipak, nestašnom Miksu je izgleda neverstvo u DNK, ili bar tako tvrdi njegova bivša.

Melisa ga je na društvenim mrežama optužila za preljubu...

Објава коју дели Melissa Meeks (@mmeeks14) дана 9. Нов 2017. у 11:43 PST


- Nikada nisam bila zadovoljnija životom, niti se bolje osećala nego sada. Moj bivši muž je već bio neveran u svojoj novoj vezi. Što se mene tiče... Radije bih bila sama, srećna i poštovala samu sebe, nego da budem izigrana - napisala je Melisa na instagramu.


Miks je završio u zatvoru 2014. zbog posedovanja oružja bez dozvole. Nakon što je policija na fejsbuku objavila njegovu zatvorsku fotografiju, preko noći je postao slavan zahvaljujući nestvarnoj boji očiju i zgodnom telu punom tetovaža. Žene širom sveta poludele su za njim, a modni agenti počeli su da ga zasipaju ponudama. Kad je u martu 2016. izašao iz zatvora, počeo je da se bavi modelingom. Danas je jedan od najtraženijih modela američke agencije “White Cross Management”
Maja Gašić

Autor