Kraljica Leticija i kralj Felipe VI: Praznični portret kao oličenje prefinjenosti i savršenog porodičnog sklada (foto)

Autor:

12.12.2017 12:24

Foto:

Foto:



Tradicija među kraljevskim porodicama širom sveta jeste da za Božić i Novu godinu naprave set porodičnih fotografija, a koje služe kao svojevrsna čestitka povodom predstojećih praznika. Ponekad se dešava da od već postojećih odaberu fotografije koji imaju posebno značenje ili ih prikazuju na odgovarajući način, dostojan ove prilike.

Fotografija španske kraljice Leticije i kralja Felipea VI, zajedno sa njihovim  ćerkama - princezama Leonorom i Infantom Sofijom, napravljena je na balkonu njihove rezidencije u oktobru povodom Španaskog nacionalnog dana. A po mišljenju svetske javnosti, njihova "božićna čestitka" predstavlja oličenje prefinjenosti i savršenog porodičnog sklada.


Leticija i Felipe su bili obučeni elegantno i svedeno, kako dolikuje jednom kraljevskom paru. Španska kraljica je nosila sivi komplet od tvida koji potpisuje slavni dizajner Felipe Varela, a njene ćerke, princeze Leonora i Infanta Sofija su stajlingom ispratile majku. Haljine jednostavnog modela i bez suvišnih detalja su bile u skladu sa njihovim godinama (12 i 10).

A post shared by Yolanda Amatriaín (@yamatriain) on Dec 11, 2017 at 11:09am PST


Leonora je nosila crvenu kreaciju Karoline Herere, dok je Infanta Sofija bila odevena u haljinu koju potpisuje Pili Karera

Maja Gašić

Autor