Ljubav i karmička magija: Leni Kravic o ženi koja mu je osvojila srce zauvek

Autor:

18.12.2017 11:56

Foto:

Foto:



Leni Kravic iz braka sa Lizom Bone ima kćerku Zoe, a poznati američki muzičar priznao je kako nikada nije pronašao ljubav kakvu je imao sa bivšom suprugom, te da su njih dvoje i dalje najbolji prijatelji.

Liza Bone i Leni Kravic

-Mi smo bili kao jedno, kao dve verzije u ogledalu jedne osobe. Bilo je neverovatno, i nikada se nije ponovilo. Rođenje naše ćerke Zoe samo je pojačalo tu karmičku magiju - kaže 53 -trogodišnji pevač o svojoj bivšoj supruzi Lizi (50), glumici koja se kao dete proslavila ulogom u seriji "Cosby Show" igrajući Deniz Cozbi.

Kravic sa ćerkom Zoe i bivšom suprugom Lizom

Liza i Kravic upoznali su se vrlo mladi, bili su u ranim dvadesetim.

- Bilo je to najintenzivnije razdoblje mog života. Sada to opet tražim, ali nikako da nađem - kaže Leni koji je sa glumicom bio u braku od 1987. do 1992. godine. Iako je kasnije bio veren za glumicu Nikol Kidman (50) i manekenku Adrijanu Limu (36), to nije bilo to. Prema njegovim devojkama posebno je kritična, kaže, 29-godišnja ćerka Zoe Kravic.

Sa Nikol Kidman

- Retko ko joj se svidi - kaže pevač.

Međutim, Zoe, koja se sve više probija kao glumica, voli svog očuha, glumca Džejsona Momou (38). Liza i Momoa u vezi su od 2005. godine, a letos su se venčali. Imaju dvoje dece, ćerku Lolu Iolani (10) i sina imena Nakoa-Wolf Manakauapo Namakaeha (9).

Džejson Momoa, nepopravljivi romantik: Ceo život zaljubljen sam u Lisu

A fatalna Liza nije samo najveća ljubav Lenija Kravica, njen sadašnji suprug tvrdi da je ceo život zaljubljen u svoju 11 godina stariju izabranicu.

Zaustavila saobraćaj u LA: Lisa Bone u neočekivanom društvu (foto)

- Volim je više od života. Dala mi je dvoje divlje dece i celu sebe. Mogao bih ostati kod kuće sa njima do kraja postojanja - kaže Momoa, zvezda serije "Igra prestola".