Porodična idila Kristijana Ronalda i Heorhine Rodrigez: Stilske pripreme za Božić (foto)

Autor:

18.12.2017 19:43

Foto:

Foto:



Godina od koje se lagano opraštamo za najboljeg fudbalera sveta Kristijana Ronalda svakako će biti nezaboravna. Fudbalski as je u razmaku od svega nekoliko meseci dobio troje dece. Prvo je početkom leta dobio blinace Matea i Evu, a koje je mu je ponovo rodila surogat majka.


Da podsetimo, slavni sportista je pre sedam godina na isti način dobio sina Kristijana Džuniora.

Heorhina Rodrigez: Uz dirljivu poruku Ronaldova devojka objavila prvu fotku ćerkice (foto)

A pre nešto više od mesec dana, Ronaldo je postao otac po četvti put. Njegova 23-godišnja devojka Heorhina Rodrigez je rodila ćerkicu Alanu Martinu, a radosne vesti je ponosni tata još iz porodilišta objavio celom svetu.

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on Nov 12, 2017 at 12:19pm PST

O venčanju ovog para se dosta pisalo, spominjao se i dijamantski prsten koji je primećen na ruci lepe manekenke, ali zvanične potvrde jo tome da su sklopili brak još uvek nisu stigle. Za sada uživaju u svojoj mnogobrojnoj porodici, a sudeći po fotkama, mlada Heorhina se odlično snalazi u ulozi majke.


Kako su Ronaldo i Heorhina vrlo aktivni na društvenim mrežama, tako nam s vremena na vreme "otvaraju" vrata  svog doma i otkrivaju delić svoje porodične idile.


Praznici stižu, a od cele Ronaldove porodice, čini se da su jedino bliznaci Mateo i Eva spremni za Deda Mraza.


Uredno počešljani i u identičnim odelcima blizanci su pozirali sa bakom, Kristijanovom majkom Marijom Dolores dos Santos Aveiro.

Maja Gašić

Autor