"Šifra Despot": Prvi trejler za novu seriju Radoša Bajića (foto/video)

Autor:

25.12.2017 15:27

Foto:

Foto:



Nova godina doneće gledaocima kraj malih ekrana i ljubiteljima dobrog humora novu seriju "Šifra Despot" za koju scenario i režiju potpisuje  jedan od najuspešnijih i najznačajnijih autora domaćeg igranog programa Radoš Bajić.

Glavni junak Bajićeve serije je Despot Despotović, nespretni kompjuterski inženjer koji živi u urbanoj sredini i koji iz epizode u epizodu pokušava da se izbori sa raznim problemima. Uloge tumače Đorđe Marković (Despot Despotović), Radoslav Milenković (otac Života), Branka Šelić (Rumenka), Olga Odanović, Ljiljana Stjepanović, Lidija Vukičević, Danica Maksimović, Tamara Krcunović, Iva Štrljić, Isidora Minić, Katarina Gojković, Marijana Mićić, Sofija Rajović, Branislav Lečić, Mihailo Janketić, Ivan Bosiljčić, Vladimir Aleksić, Nedeljko Bajić i mnogi drugi.

Režiju, zajedno sa Bajićem, potpisuje Dejan Zečević, istaknuti autor brojnih filmskih, serijskih i dokumentarnih ostvarenja.

Serija "Šifra Despot" se od septembra snima na 80 različitih lokacija: u Beogradu, Smederevskoj Palanci, Vrnjačkoj Banji, Irigu, Šapcu i mnogim drugim gradovima i selima širom Srbije. A nedavno je na setu - u kući glavnog junaka Despota Despotovića, reditelj i scenarista Bajić ugostio i vlasnika i direktora "Pink Media Grupe", Željka Mitrovića koji je istakao da je "Šifra Despot" jedan je od najznačajnijih projekata TV Pink.

Premijera prve epizode serije "Šifra Despot" zakazana je za februar 2018. godine na programima TV Pink širom regiona.

Maja Gašić

Autor