Obratite se policiji, a ne medijima: Kontroverzni Merilin Menson o seksualnom uznemiravanju

Autor:

25.12.2017 20:21

Foto:

Foto:



Američki muzičar Merilin Menson progovorio je o optužbama za seksualno uznemiravanje koje već mesecima potresaju Holivud. Žrtve, kaže kontroverzni muzičar, treba da se obrate policiji, a ne medijima.

Menson je u intervjuu za britanski Kanal 4 bio upitan o aferi koja mesecima potresa Holivud, naročito imajući u vidu da je njegova bivša verenica – glumica Rouz Mekgovan, jedan od najglasnijih u optužbama protiv ozloglašenog holivudskog producenta Harvija Vajnstajna.

Објава коју дели Rose McGowan (@rosemcgowan) дана 16. Дец 2017. у 11:50 PST

Prezirem vaše licemerje: Rouz Mekgovan optužila slavnu koleginicu zbog ćutanja o Vajnstajnu

-Nisam iznenađen, mada nisam znao mnogo od tome dok smo bili zajedno. Samo ne bih želeo da ovo skrene pažnju svetske javnosti sa umetničkog elementa Holivuda, i da to upropasti filmsku industriju - poručio je Menson, prenosi NME.

Muzičar ističe i da je kada se neko žali na nešto što nija baš toliko ozbiljno kao pravi seksualni napad, to uvredljivo za ljude koji su zaista žrtve zlostavljanja.

-Iznerviram se kada neko kaže: 'Neko mi je dao neprikladan poklon' ili nešto slično. To nije isto kao kada vas neko povredi. Ako imate nešto da kažete, trebalo bi prvo da se obratite policiji, a ne medijima. Tako bih ja uradio - rekao je Menson.

Dodao je i da se ne protivi postupcima svoje bivše verenice, ali da mu smeta efekat lavine koji se kasnije dogodio i koji bi mogao da upropasti čak i živote onih ljudi koji to ne zaslužuju.