Dvejn Rok skinut s trona: Filmovi ovog glumca donose najveću zaradu (foto)

Autor:

29.12.2017 10:56

Foto:

Foto:



Glumac Dvejn Rok Džonson nije više na prvom mestu liste najisplativijih glumaca, s trona ga je ove godine skinuo njegov holivudski kolega Vin Dizel.

Објава коју дели Vin Diesel (@vindiesel) дана 21. Окт 2017. у 9:35 PDT

Dizel, kojeg publika trenutno ima priliku da vidi u filmu "xXx: Return Of Xander Cage", našao se na prvom mestu liste glumaca čiji su filmovi ostarili najveću zaradu u 2017. godini. Naslovi u kojima se pojavljivao doneli su bioskopskim blagajnama sveta ukupno čak 1,6 milijardi dolara, navodi Forbs.

Vin Dizel: Kako su “Paklene ulice” promenile život Domika Toreta

Zarada od 1,5 milijardi dolara obezbedila je Steni drugu poziciju na listi, čiji se film "Jumanji: Welcome To The Jungle" trenutno prikazuje u bioskopima, dok na trećem mestu nalazi glumica Gald Gadot, zvezda filma "Justice League", čija su ostvarenja bioskopskim blagajnama donela 1,4 milijarde dolara.

Dvejn Džonson postaće tata treći put: Ponovo stiže ćerkica (foto)

Објава коју дели Emma Watson (@emmawatson) дана 29. Сеп 2016. у 7:32 PDT

Sledi Ema Votson na četvrtom mestu, čiji du filmovi zaradili 1,26 milijardi dolara, glumac Džoni Dep našao se na petom mestu Forbsove liste, dok su filmovi "Star Wars: The Last Jedi" i "Murder On The Orient Express", doprineli ukupnoj zaradi od 1,08 milijardi dolara, koja je glumici Dejzi Ridli obezbedila šestu poziciju.

Nagrada za 18 godina “rada, znoja i krvi”: Dvejn Rok Džonson dobio zvezdu na Bulevaru slavnih

Filmovi Toma Holanda, koji se pojavljuje u "Spider-Man: Homecoming", zaradili su 888 miliona dolara, pa se tako ovaj glumac našao na sedmom mestu liste, a iza njega slede Kris Prat na osmom mestu i Kris Hemsvort na devetom mestu.

Објава коју дели johnny depp (@deppstagram) дана 22. Нов 2017. у 10:53 PST

Džon Bojega glumio je u tri filma koja je publika imala priliku da vidi ove godine - "Star Wars: The Last Jedi", "Circle" i "Detroit", a zahvaljujući ukupnoj zaradi filmova u kojima se pojavljuje od 800 miliona dolara, zasluženo se našao na desetoj poziciji liste.